Bucheonin kirjallisuuskaupunki tarjoaa UNESCO:n Luovien kaupunkien kirjailijoille ja taiteilijoille kiehtovaa mahdollisuutta korealaiseen kirjallisuuteen ja kulttuuriin tutustumiseen. Residenssi kestää seitsemän viikkoa, ja mukaan mahtuu kaksi osallistujaa. Hakuaikaa on aina 27.4.2022 asti (Korean aika),

Mitä hakijalta odotetaan? Mukaan voivat hakea kaikki vähintään yhden teoksen julkaisseet kirjailijat ja taiteilijat. Tämä teos voi olla esimerkiksi kirja, sarjakuva, graafinen novelli. Lisäksi osallistujien tulee olla kiinnostuneita korealaisesta kirjallisuudesta ja kulttuurista – sekä hallita englantia tai koreaa sen verran, että arkinen kommunikointi onnistuu.

Järjestäjä tarjoaa edestakaiset matkat aina n. 2500 dollariin asti, majoituksen seitsemän viikon ajaksi, sekä avustusta ruokakuluissa n. 850 USA:n dollariin asti. Osallistujan vastuulle jää viisumin hankkiminen.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Lue lisää residenssiohjelman sisällöstä, hakuehdoista ja hakemukseen tarvittavista materiaaleista täällä: Call for 2022 Bucheon Res.. : 네이버블로그 (naver.com). Huomaathan, että ohjeet ovat englanninkieliset.

Jos mieleesi tulee kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen: sunmin0914@korea.kr. Myös Kuhmon kirjallisuuskaupunki-toimistolla autetaan mielellään hakemiseen liittyvissä kysymyksissä – tavoitat koordinaattorimme sähköpostilla osoitteesta cityoflitkuhmo@juminkeko.fi.

Tartu mahdollisuuteen, ja lähetä hakemuksesi 27.4.2022 mennessä. Onnea matkaan!